Nachttips voor het paasweekend

Vandaag is een nieuwe traditie geboren: loco-Nachtburgemeester Hendrik-Jan Derksen geeft maandelijks Nachttips op IntoNijmegen, zodat jij de mooiste middernachtelijke uurtjes kan beleven! Op deze eerste editie staat het Paasweekend in de schijnwerpers. Heb je alle eitjes al gevonden en is de Paasbrunch achter de kiezen? Mooi zo, dan kan je de dansvloer op! 

#1 Drift Witte Donderdag en Goede Vrijdag

Drift trapt het paasweekend af met Red Axes en Tsepo op Drift Witte Donderdag! Op Drift Goede Vrijdag gaat het feestje vrolijk door met een keiharde all nighter van DVS1 in de Vasim.

 

#2 Drie Gezusters l Outdoor Festival l Paaseditie

De Molenstraat wordt tijdens het paasweekend omgetoverd tot een festivalterrein, voor de eerste editie van het Drie Gezusters Outdoor Festival! Vier dagen vol met de beste live artiesten en dj’s en natuurlijk de leukste party people van Nijmegen. Het festival wordt op Witte Donderdag afgetrapt en wordt op Eerste Paasdag afgesloten met Vunzige Deuntjes!

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, tekst

 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

#5 Baobab x DLN at De Plak w/ Hellie Berry & Thomas Elmore

Baobab is op 20 april terug in Café de Plak voor een nacht vol dancefloor killers! Met de zonnige electro van DE LA NIETS & Thomas Elmore, en Hellie Berry draait de fijnste African en Latin!

 

Voor het originele artikel van IntoNijmegen en nog veel meer leuke – Nijmegen-gerelateerde – nieuwtjes, klik!