Actie: De Nacht Wacht… Mogen we weer?

Het nachtleven heeft het enorm zwaar. De horecaondernemers, degenen die werken in en de bezoekers van het nachtleven hebben nog geen enkel perspectief om weer te mogen openen, werken en/of stappen.

Daarom moet er actie gevoerd worden.

Het landelijk netwerk van nachtburgemeesters en belangenbehartigers van de nacht, afkomstig uit o.a. Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Utrecht en Rotterdam, heeftin samenwerking met de Koninklijke Horeca Nederland een landelijke deelactie op poten gezet waarbij een beeld, hashtag en link naar een, door de KHN uitgezette, petitie gedeeld gaat worden.

Door middel van deze deelactie en het ondertekenen van de petitie, die spoedig aan enkele Tweede Kamerleden wordt aangeboden, vragen we aandacht voor het redden van het nachtleven, want als er niet op korte termijn iets gebeurt zullen veel clubs, en daarmee een deel van de nachtcultuur, de crisis niet overleven.

We willen jou en je organisatie vragen de petitie te ondertekenen en mee te doen in deze deelactie door onderstaande info’s en bijgevoegde beelden te delen op al je kanalen, zoals Facebook, Instagram en/of LinkedIn.

Ook willen we je vragen om, als je hiervoor openstaat, dit bericht, met bijgevoegde beelden, te delen met al je bevriende ambassadeurs, barpersoneel, beveiligers, dansers, DJ’s, grafisch vormgevers, horecaondernemers, taxichauffeurs en andere personen en organisaties die actief zijn in het Nederlandse nachtleven.

Hashtags:
#geendagzondernacht #savethenight

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over deze campagne, voel je dan vrij om contact op te nemen met info@nachtburgemeesternijmegen.nl.

Samen houden we de nacht in leven!

Cees de Beer
Nachtburgemeester van Nijmegen